Poštovani čitatelji, ABC tehnike broj 589 za studeni 2015. možete pročitati ovdje. Tu ćete pronaći mnoštvo zanimljivih tema iz svijeta tehnike i znanosti.

ABC tehnike …

Popularni časopis za modelarstvo, maketarstvo, radiotehniku i ostale tehničke vještine i djelatnosti djece i mladeži, a i onih starijih, na području samogradenje i uradi sam moguće je kao tvrdi uvez i CD-snimak naručiti od uredništva po cijeni od 100 kuna za deset brojeva koji izlaze mjesečno tijekom školske godine.

Naime, časopis ABC tehnike izlazi od 1957. godine i poznat je generacijama učenika i mladih tehničara, no prošle je godine prvi put objavljen u e-izdanju, pa je i ova ponuda nešto novo. Kao i obično, i ovaj je broj (589) objavljen na četrdeset stranica u boji i s posebnim crtežom u prilogu. Stoga otvorite: abc – tehnike@hztk.hr ili  samo hztk, odnosno nazovite uredništvo 01 48 48 762 pa ćete dobiti tražene informacije. Časopis nije komercijalan stoga se financira i dotacijama. Hrvatska zajednica tehničke kulture u Karlovcu ima sjedište u Grabriku, Maksimilijana Vrhovca 15, tel. 422 290. Povremeno se organiziraju prigodni tečajevi iz informatike, elektronike, radiotraženja i različitih područja modelarstva i maketarstva te robotike. Bilo bi nam drago da se što više učenika osnovnih i srednjih škola uključi u rad naše karlovačke Hrvatske zajednice tehničke kulture. A časopis ABC tehnike neka posluži kao odabir područja početka rada. Želimo im uspjeh!